Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Хлібопіч і тістоміс для спільного випікання та ділення Хлібом з громадою.

Дата: 07.11.2022 09:31
Кількість переглядів: 281

Фото без опису03 листопада 2022 року  у с. Біла Криниця 20 вимушених переселенців  та місцевих громадських активістів в гостях у місцевої коровайниці пані Наталії Оленчук  знайомилися між собою, пекли пампушки, круасани та пиріжки, якими поділилися зі своїми родинами,  2-ма місцевими мало забезпеченими багатодітними, та неповними багатодітними родинами, та військовими, що захищають нашу свободу. Кожен з учасників, як завжди, отримав у подарунок футболку та кепку з логотипом «Ділимося Хлібом».

Цей, вже 4 сеанс спільного випікання та ділення Хліба вимушених переселенців з громадою, що організовані Фундацією імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Global Fund for Community Foundations в рамках проєкту «Ділимося Хлібом»,  стала особливою. Оскільки завдяки проєкту нині було придбано та встановлено нову електричну піч з набором дек та тістоміс (міксер). Таким чином, забезпечено можливість проведення наступних сеансів спільного виготовлення та ділення Хлібом у громаді села Білої Криниці.

Учасників проєкту привітали голова Білокриницької  громади пані Тетяна Гончарук, секретар Білокриницької сільської ради пані Ірина Даюк та співробітники виконкому сільської ради, що надають соціальні сервіси та забезпечують захист прав громадян.

Ведучий сесії зі спільного виготовлення та ділення Хлібу з громадою, керівник проєкту «Ділимося Хлібом» Руслан Краплич відзначив: «Методи ділення хлібом засновані на надиханні людей приходити і разом готувати, випікати та ламати хліб, щоб побудувати між ними довіру та зв’язки, а також відчуття дому та тепла навіть у стресовому оточенні. Цей метод дозволяє учасникам побачити й поміркувати над проблемами з іншої точки зору за допомогою забавних, але також аналітичних інструментів та розповіді своїх історій життя іншим. У сесіях виготовлення і ділення хлібом беруть участь відомі краяни: публічні діячі, зірки, підприємці та журналісти, представники місцевої влади, сервісних установ, включаючи Центр зайнятості, соціальні служби допомоги».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь