Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Квітня, 2024 р., 17:03
З 1 по 19 квітня 2024 року ми, мешканці Білокриницької громади, здійснили важливу справу разом. Під гаслом "Білокриницьке насіння для незламних херсонців" ми зібрали понад 4 тонни картоплі та 3 коробки різного овочевого насіння для мешканців прифронтових громад Херсонської області.
24 Квітня, 2024 р., 16:15
Повідомляємо вас що у травні місяці 2024 року заплановано проведення весняної кампанії з пероральної імунізації з урахуванням законодавчих вимог. В рамках цієї ініціативи, будуть проведені заходи щодо профілактики основних інфекційних та паразитарних хвороб у диких м'ясоїдних тварин.
23 Квітня, 2024 р., 15:48
Уряд ухвалив зміни щодо оформлення закордонних паспортів для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають за межами України.  Відтепер законні представники тимчасово переміщених за межі України дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, ЗВІЛЬНЕНІ від сплати за автоматизовану обробку даних при оформленні паспорта для виїзду за кордон.
23 Квітня, 2024 р., 14:43
Маємо чудову новину – ми отримали насіння овочів від Всеукраїнської асоціації громад, завдяки ініціативі «Насіння Перемоги» проекту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади», який здійснюється за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).
20 Квітня, 2024 р., 10:17
Від щирого серця дякуємо всім, хто добровільно віддає свій час та енергію, щоб допомагати тим, хто цього дійсно потребує. Після подій 2022 року волонтерський рух у нашій країні показав свою потужність і важливість. 
19 Квітня, 2024 р., 15:48
Вони можуть непокоїти не лише учасників, а й батьків, вчителів та всю шкільну громаду.
19 Квітня, 2024 р., 12:55
Представники Білокриницької сільської ради беруть участь у стратегічній сесії на тему "Стратегічні пріоритети розвитку Рівненщини: роль і місце територіальних громад". Цей захід присвячений актуалізації Стратегії регіонального розвитку Рівненської області на період до 2027 року та обговоренню інтеграції комплексного просторового планування з сучасними інструментами просторового аналізу.
18 Квітня, 2024 р., 17:36
У рамках тижня безпеки маленькі вихованці Білокриницького ЗДО мали чудову можливість відвідати дитячу інтерактивну кімнату в Центрі безпеки громадян села Біла Криниця. Там вони занурились у світ захоплюючого навчання основам безпеки в ігровій формі!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь