Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Квітня, 2024 р., 18:51
В рамках проєкту HOVERLA / проєкт USAID в Україні, ми мали честь вітати у нашому Центрі Безпеки громадян гостей, а саме керівників та представників виконавчих комітетів громад з Житомирської області, представників Житомирської ОВА та ДСНС Житомирської області, команду Житомирського регіонального офісу Проєкту USAID "ГОВЕРЛА".
04 Квітня, 2024 р., 17:46
Для ветеранів і ветеранок відкриваються нові професійні можливості — безкоштовні навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».
03 Квітня, 2024 р., 14:51
Щоб випрати і скласти речі, повикидати зіпсовані продукти та помити плиту не потрібно великих статків чи особливих умов!
29 Березня, 2024 р., 14:21
Український ветеранський фонд та Центр оборонних реформ спільно з Британським Королівським Інститутом оборонних та безпекових досліджень запрошує ветеранів та ветеранок до участі у навчальному курсі з розвідки з відкритих джерел.
27 Березня, 2024 р., 11:07
На Рівненщині партнерами проєкту є три організації - Центр ініціатив "Віадук", ЦЕНТР СУСПІЛЬНИХ ДІЙ "CIVITAS" та ГО ЗЕОН. Загалом програма охоплює чотири області - Рівненську, Волинську, Закарпатську та Одеську. Участь в проєкті беруть представники 10 громад партнерок програми «ГОВЕРЛА».
26 Березня, 2024 р., 10:16
Молодь Білокриницької громади, ця можливість для вас! Стартує набір у Школу Молодіжної ради в межах проєкту «Активна молодь — сильна громада», який реалізує ГО «Центр політичних студій» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь