Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Грудня, 2023 р., 11:22
 Днями у Білокриницькій громаді  Рівненської області відбулося друге засідання Робочої групи з питань доступності послуг об’єктів соціальної роботи, міжмуніципального співробітництва, підвищення рівня інклюзії.​
22 Грудня, 2023 р., 10:05
19.12.2023 року відбулася четверта зустріч робочої групи зі створення Стратегічного плану розвитку Білокриницької громади.
21 Грудня, 2023 р., 10:52
  Експертами Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» від HOVERLA / проєкт USAID в Україні  Микола Орлов, Марія Орлова презентували проєкт “Бюджетна партисипація від А до Я”, під час зустрічі з сільським головою та спеціалістами апарату Білокриницької сільської ради, увагу було зосереджено на питаннях підвищення стандартів та ефективності бюджетного процесу на місцевому рівні.
18 Грудня, 2023 р., 12:51
Шановні мешканці Білокриницької територіальної громади у Відділі "Центр надання адміністративних послуг" Білокриницької сільської ради ви можете отримати адміністративні послуги щодо надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку та витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.
29 Листопада, 2023 р., 10:29
Білокриницька територіальна громада отримали дефібрилятори від Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні. Дифібрилятор - це важливий медичний інструмент, який може врятувати життя в разі серцевого нападу шляхом надання електричного розряду для відновлення нормального ритму серця. Призначення дифібрилятора полягає в тому, щоб надати невідкладну допомогу в критичних ситуаціях. Використання дифібрилятора - це важливий етап надання першої допомоги при серцевому нападі або інших ситуаціях, пов'язаних із порушенням ритму серця. Однак перед використанням дифібрилятора слід навчитися правильно використовувати його, а також завжди слід дотримуватися інструкцій та вказівок виробника. Наступник кроком маємо пройти навчання з першої домедичної допомоги.
16 Листопада, 2023 р., 12:16
У Білокриницькій  сільській раді продовжується робота над підготовкою стратегічного плану розвитку Білокриницької громади. Відбулось третє засідання робочої групи, яке модерував Тарас Рашкевич , експерт проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», який реалізується ГО «Ендшпіль» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку HOVERLA / проєкт USAID в Україні .
14 Листопада, 2023 р., 13:47
Для спрощення механізмів надання адмінпослуг ветеранам, членам їхніх сімей та родинам полеглих Воїнів відділ «Центр надання адміністративних послуг» Білокриницької сільської ради активно долучився до проєкту «Адмінсервіс «Ветеран».
02 Листопада, 2023 р., 14:45
    Уряд США у межах ініціативи AGRI-Україна безоплатно надасть 7 тисячам українських агровиробників мінеральні добрива для весняної посівної - 2024.
26 Жовтня, 2023 р., 17:36
   24 жовтня 2023 року відбулася зустріч представників ГО «Фундація «Простір» з членами робочої групи Білокриницької територіальної громади в рамках проекту «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Під час зустрічі обговорили плани майбутньої співпраці. За підтримки ГО «Фундація «Простір» буде створено Соціальний паспорт громади, за для покращення координації та взаємодії прийняття публічних рішень щодо об’єктів, проєктів, планів заходів та програм спрямованих на покращення надання соціальних послуг, підвищення доступності до об’єктів для маломобільних груп. Інженерами проєкту було обстежено 5 об’єктів (Білокриницька сільська рада, Білокриницький ліцей, Білокриницький будинок культури, Шубківська амбулаторія сімейної медицини, Шубківський заклад дошкільної освіти) на предмет доступності  для маломобільних груп, після чого буде наданий звіт про те, що потрібно змінити, покращити в будівлях.  Попереду ще багато цікавої та кропіткої роботи.
19 Жовтня, 2023 р., 12:18
18 жовтня у Рівному відбувся установчий семінар-практикум «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь