Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Грудня, 2022 р., 11:24
☝️З 1 січня будуть автоматично продовжені такі соціальні виплати та допомоги:
27 Грудня, 2022 р., 12:08
Дякуємо благодійній організації «Благодійний фонд «Рокада»  та її працівникам, які відвідали нашу громаду та надали благодійну допомогу від УВКБ ООН  вразливим категоріям внутрішньо переміщених осіб, жінкам з дітьми, які проживають на території громади у вигляді предметів, необхідних для зимового періоду, а саме: ковдрами, подушками, рушниками, термосами, павербанками, засоби гігієни та посуд. Сподіваємося на подальшу співпрацю .
27 Грудня, 2022 р., 09:23
  Сьогодні, з метою підвищення ефективності громади у реагуванні на надзвичайні ситуації, в нашу громаду доставилено універсального екскаватора-навантажувача. Екскаватор-навантажувач стане у пригоді для будівельних та ремонтних робіт, для прокладання або ремонту комунікацій всіх типів. Перелік сфер застосування обладнання дуже широкий. Дякуємо партнерам USAID «ГОВЕРЛА» за непосильну підтримку!
14 Грудня, 2022 р., 16:33
Білокриницька територіальна громада долучилися до збору продуктових пакетів для мешканців Лиманської територіальної громади.
01 Грудня, 2022 р., 10:45
Виклик до органу пробації може надійти на електронну пошту або на мобільний телефон – нормативні зміни
07 Листопада, 2022 р., 09:31
03 листопада 2022 року  у с. Біла Криниця 20 вимушених переселенців  та місцевих громадських активістів в гостях у місцевої коровайниці пані Наталії Оленчук  знайомилися між собою, пекли пампушки, круасани та пиріжки, якими поділилися зі своїми родинами,  2-ма місцевими мало забезпеченими багатодітними, та неповними багатодітними родинами, та військовими, що захищають нашу свободу. Кожен з учасників, як завжди, отримав у подарунок футболку та кепку з логотипом «Ділимося Хлібом».
31 Жовтня, 2022 р., 09:59
29 жовтня 2022 року у місцевої коровайниці Наталії Оленчук зібралися 12 вимушених переселенців і місцевих громадських активістів, щоб познайомитися між собою, разом замістити тісто, спекти пампушки й пиріжки, покуштувати запашної випічки та поділитися нею з іншими. Це вже 3-я подія, що відбувається на території Білокриницької громади в рамках проєкту «Ділимося Хлібом», який реалізується Фундацією імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Global Fund for Community Foundations (Глобального фонду для фондів громад).
27 Жовтня, 2022 р., 12:11
В серпні 2022 року Білокриницька територіальна громада увійшла в десятку громад-переможців та стала  партнером  Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).
10 Жовтня, 2022 р., 14:39
Правління Асоціації міст України виступило категорично проти ухваленої Кабінетом Міністрів України Постанови від 27 вересня 2022 р. №1083 «Про внесення зміни до пункту 1 Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 р. №252».  Цими змінами Уряд зупинив перерахування коштів на відбудову постраждалих територій напряму між громадами, адже зобов’язав громади погоджувати з Міністерством фінансів України всі свої рішення про надання фінансової допомоги іншим селам, селищам, містечкам і містам.  Асоціація міст України звернулася до Уряду скасувати норми про обов’язковість погодження та розблокувати можливість надання допомоги між громадами на відбудову територій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь