Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Вересня, 2022 р., 09:57
06 вересня 2022 року у знаної коровайниці пані Наталії Оленчук, в селі  Біла Криниця Рівненського району, за підтримки Фундації імені князів-благодійників Острозьких та Global Fund for Community Foundations   зібралися 12 вимушених переселенців (з Донеччини, Луганщини, Харківщини, Херсонщини, Сумщини) та місцевих волонтерок, щоб спекти Хліб та поділитися ним  з місцевими малозабезпеченими родинами та військовими Збройних сил України, яким волонтери відвозять випічку аж до м. Бахмут Донецької області. 
01 Вересня, 2022 р., 10:56
  Міністерство аграрної політики та продовольства України за сприяння Європейського Союзу запустило онлайн платформу Державний аграрний реєстр (ДАР), яка тепер відкрита для реєстрації для всіх українських аграріїв. Найближчим часом у ДАР з’являться перші програми допомоги дрібним фермерам, які вирощують сільськогосподарські культури або тримають сільськогосподарських тварин.
29 Серпня, 2022 р., 11:49
http://<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbilakrsr%2Fposts%2Fpfbid0iM9gMAGtJvhoUtsq8j8iMPBxBozpSvt2xWfiojRAeHUkyFhzFimBqRBvNGxRU74Cl&show_text=true&width=500" width="500" height="441" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>
26 Липня, 2022 р., 11:55
?  3 серпня у Білій Криниці, вул. Рівненська, 94  працівники Благодійного фонду "Право на Захист" спільно з чеською міжнародною організацією People in need (Людина в біді) здійснюватиме реєстрацію внутрішньо переміщених осіб для одержання фінансової допомоги.   ?Графік роботи: з 9.00 до 16.00
25 Липня, 2022 р., 09:40
              З 1 травня 2022 року клієнтами Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» стали ще 8,8 млн українських домогосподарств, які раніше обслуговувались іншими газопостачальними компаніями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь