Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
20 Січня, 2024 р., 14:39
19 січня з метою запобігання вчиненню злочинів дітьми, забезпечення правомірного здорового дозвілля молоді на території Білокриницької територіальної громади
18 Січня, 2024 р., 16:15
Сьогодні представники Білокриницької сільської ради були присутні на Форумі Рад з питань внутрішньо переміщених осіб, який відбувся у Простір Інтеграції.
17 Січня, 2024 р., 17:56
Війна нажаль триває. Та наші військові мужньо тримаються на полі бою та продовжують воювати, захищаючи нас.
17 Січня, 2024 р., 10:02
16 січня відбулося третє засідання Робочої групи з питань доступності послуг об’єктів соціальної роботи, міжмуніципального співробітництва, підвищення рівня інклюзії, за участі представників Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та громадської організації «Фундація «Простір».
15 Січня, 2024 р., 17:13
Наразі Україна переживає складні часи у зв’язку із агресією з боку російської федерації, а деякі її міста виборюють своє право на існування. Звичайно, населення знаходиться у скрутному становищі і потребує соціального захисту та підтримки.
11 Січня, 2024 р., 17:21
За  інформацією Рівненського обласного центру з гідрометеорології, 11 січня, до кінця доби та вночі 12 січня очікується хуртовина, пориви північно - західного вітру 15 – 18 м/с, подекуди снігові замети. На дорогах збережеться ожеледиця (І рівень небезпечності,  жовтий).
11 Січня, 2024 р., 14:18
11 січня відбулася робоча зустріч представників Білокриницької, Бабинської, Корнинської та Бугринської територіальних громад, щодо початку підготовки договорів міжмуніципального співробітництва розвитку громад з питань соціальних та адміністартивних послуг.
10 Січня, 2024 р., 16:09
Постанова Білокриницької сільської територіальної виборчої комісії Рівненського району Рівненської області № 1 від 10.01.2024 року щодо питання призначення проміжних виборів депутата Білокриницької сільської ради в виборчому окрузі № 5
09 Січня, 2024 р., 16:57
Відповідно до статті 6 Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» з 1 січня 2024 року змінюється розмір адміністративного збору за реєстрацію місця проживання:
04 Січня, 2024 р., 14:22
В листопаді 2023 року за ініціативи сільського голови Тетяни ГОНЧАРУК Білокриницька сільська рада від Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні отримали портативний дефібрилятор, дана допомога була надана Фондом міжнародної солідарності Республіка Польща, у партнерстві з BGK (Bank Gospodarstwa Krajowego) – Польським Банком розвитку та завдяки фінансуванню Європейського Союзу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь