Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Січня, 2022 р., 10:56
Увага! Корисна інформація! 26 січня 2022 року у приміщенні Білокриницької сільської ради Рівненського району працівниками Рівненського бюро правової допомоги Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги буде проведено правопросвітницький захід на тему: «Порядок розірвання договору оренди земельної ділянки» в рамках реалізації проекту «Програма прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» та організована мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги. Мобільний пункт консультування працюватиме з 11 до 13 години за адресою: с.Біла Криниця вул.Рівненська 94, в приміщенні сільської ради. В рамках роботи пункту консультування можна отримати наступні послуги: ? Надання правової інформації, консультацій та роз’яснень з правових питань ? Допомогу у складанні заяв, скарг та інших документів правового характеру ? Забезпечення доступу особи до вторинної правової допомоги
06 Січня, 2022 р., 12:17
10 січня 2022 року о 11:00 в приміщенні Білокриницької сільської ради буде проведено громадські слухання, щодо Детального плану території масиву «Східний» для ведення садівництва за межами населеного пункту на території Білокриницької сільської ради Рівненського району Рівненської області.
06 Січня, 2022 р., 12:07
10 січня 2022 року о 11:30 в приміщенні Білокриницької сільської ради буде проведено громадські слухання, щодо Детального плану території для розміщення складських та офісних будівель за межами населеного пункту на території Білокриницької сільської ради Рівненського району Рівненської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь