Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
11 Листопада, 2021 р., 11:10
Білокриницька територіальна громада долучається до здійснення мрії важкохворої дитини, яка мріє потрапити до Книги Рекордів Гіннеса. Ось лист, який ми отримали від Горохівської міської ТГ Волинської області. Ось цей лист: «Звертаємося до Вас від імені важкохворої дитини, що страждає на рак. Її мрією є потрапити в Книгу Рекордів Гіннеса з найдовшим ланцюжком листів, який буде безперервно передаватися з одного місця в інше.
04 Листопада, 2021 р., 15:56
Сьогодні розпочав свою роботу Всеукраїнський форум “Україна 30. Безпечна громада”, в якому бере участь  голова Білокриницької громади Тетяна Гончарук. Даний форум відбувається за ініціативи Міністерства внутрішніх справ України, в рамках Всеукраїнського форуму «Україна 30», що відбувається під патронатом Президента України.
01 Листопада, 2021 р., 16:42
Всією Україною прокотилася акція «Зелена країна» 30 жовтня 2021 року і наша Білокриницька громада на чолі з сільським головою Тетяною Гончарук висадила дубово-кленову алею. Приємно, що ми теж мали можливість долучитись до міжнародної ініціативи Greening of the Planet.
22 Жовтня, 2021 р., 15:49
Сільська голова Білокрницької громади Тетяна Гончарук, не зупиняється в можливостях розвитку своєї громади, не зупиняється в пошуках нових та цікавих ідей, які можна впровадити в своїй громаді. Так і цього разу 21-22 жовтня наша сільська голова на запрошення Асоціації ОТРГ Рівненщини у складі офіційної делегації відвідали Спепанську і Рокитнівську ТГ. В роботі осінньої зустрічі були обговорені проблеми і перспективи наповнення бюджетів територіальних громад. Своїм досвідом наповнення бюджетів ділилися голови Рокитнівської, Великоомелянської, Корецької та Острожецької ТГ. Під час дискусії обговорювали особливості бюджету на 2022 рік. Лише в таких зустрічах можна дізнатися про досвід громад-сусідів, громад-партнерів , а також поділитися досвідом який є в нашій громаді.    
20 Жовтня, 2021 р., 17:18
20.10.2021 року Білокриницький Центр безпеки відвідали дуже важливі гості, майбутні пожежники і поліцейські, лікарі і вчителі, а можливо і відомі та впливові політики в майбутньому… учні 7 класу Білокриницького ліцею. Під час екскурсії, яку провели Ірина Даюк, секретар Білокриницької сільської ради та Тетяна Гончарук, сільській голова. Діти активно відповідали на запитання про поводження з газовими та електричними побутовими приладами, щоб уникнути пожежі та інших небезпечних випадків. В спеціальній тренажерній кімнаті учні мали можливість подивитися експонати,  які стали причинами пожежі в будинках. Найбільше всім сподобалося випробувати себе в ролі пожежника і посидіти в пожежній машині та приміряти каски..
24 Вересня, 2021 р., 09:25
Ви всі знаєте, що 23.09.2021 року сталася смертельна автотроща в с. Біла Криниця на трасі Київ-Чоп. Давайте будемо обережними! Уважно переходити дорогу! Розповідати дітям про безпечне поведення на дорозі. Бо тільки від нас залежить наше життя, здоров'я і безпека.
14 Вересня, 2021 р., 16:29
Шановний мешканцю Білокриницької громади!
12 Липня, 2021 р., 13:51
21 грудня у селі Біла Криниця Рівненського району відкрили перший на Рівненщині сучасний Центр безпеки громадян.
29 Жовтня, 2020 р., 11:00
Перший з Західному регіоні України - сучасний та показовий Центр безпеки громадян села Біла Криниця, що в Рівненському районі,  функціонує з 21 грудня 2018 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь