Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Квітня, 2024 р., 17:36
У рамках тижня безпеки маленькі вихованці Білокриницького ЗДО мали чудову можливість відвідати дитячу інтерактивну кімнату в Центрі безпеки громадян села Біла Криниця. Там вони занурились у світ захоплюючого навчання основам безпеки в ігровій формі!
17 Квітня, 2024 р., 16:57
17 квітня в Україні ми відзначаємо День пожежної охорони, день коли ми вдячні всім хто обрав цю надзвичайно важливу і небезпечну професію.
17 Квітня, 2024 р., 16:26
В рамках проєкту HOVERLA / проєкт USAID в Україні, представниками відділу моніторингу та оцінки, а також представниками регіонального офісу проєкту, за участі керівників відділів Білокриницької сільської ради, проведена оцінка організаційної спроможності органу місцевого самоврядування в трьох основних аспектах: залучення різних груп стейкхолдерів, залучення та ефективне використання ресурсів, стратегічне планування та бюджетування.
17 Квітня, 2024 р., 10:02
Сільський голова Тетяна Гончарук разом з проектним менеджером Оксана Краплич відвідали конференцію, організовану Фундація "Простір" на тему підвищення доступності та інклюзивності соціальних послуг у громадах.
12 Квітня, 2024 р., 19:00
Сільський голова Тетяна Гончарук взяла участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України. Цей захід відіграє ключову роль у зміцненні співпраці між центральною та місцевими владами, забезпечуючи платформу для обговорення громадських проблем та пошуку їх вирішень.
12 Квітня, 2024 р., 18:53
Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів В’ячеслав Шкабара взяв участь у виїзному засіданні Асоціації територіальних громад Рівненщини, яке відбулося у гостинній Млинівській громаді.
11 Квітня, 2024 р., 17:45
З приходом весни, наша громада оживає в атмосфері спільних зусиль та відновлення! Завдяки злагодженій роботі працівників сільської ради, Поліцейських офіцерів громади та невтомних місцевих добровольців пожежної охорони було висаджено нові саджанці сакур на території громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь