Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Вересня, 2024 р., 18:39
Ми раді бути частиною проєкту "Рівненщина на смак", який допомагає виявляти унікальність кожної громади через традиції, звичаї, ремесла та культурну спадщину. Начальниця Управління культури і туризму Рівненської ОДА, Любов Романюк, зазначає: «Рівненщина на смак» формує потенціал регіону, і ми досліджуємо Білокриницьку громаду. Мета проєкту – згуртувати громади навколо спільних культурних цінностей і надавати платформу для обміну досвідом».
17 Вересня, 2024 р., 09:50
Вітаємо вас рятівники! Ви – справжні герої, які кожного дня проявляють неймовірну відвагу та самовідданість, рятуючи життя людей і захищаючи наше майбутнє.
15 Вересня, 2024 р., 09:48
Демократія – це не лише право обирати і бути обраним, а й основа мирного співіснування та розвитку суспільства. Вона гарантує відкритість, прозорість і баланс між різними політичними інтересами.
13 Вересня, 2024 р., 12:08
12 вересня відбулося друге засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу молодіжної ради при Білокриницькій сільській раді.
13 Вересня, 2024 р., 09:47
Вкотре нагадуємо, що спалювання сміття, трави, листя та іншої рослинності категорично заборонено законом і карається штрафом!
12 Вересня, 2024 р., 09:45
12 вересня - День фахівців радіоелектронної боротьби Збройних Сил. Ці воїни перетворюють ворожі ракети та дрони на купу брухту, виводячи їх із ладу задовго до того, як вони досягнуть цілі. Завдяки їхній праці наші війська залишаються на зв’язку, а ворог – у хаосі.
09 Вересня, 2024 р., 09:44
Повідомляємо вас що у вересні місяці 2024 року заплановано проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації з урахуванням законодавчих вимог. В рамках цієї ініціативи, будуть проведені заходи щодо профілактики основних інфекційних та паразитарних хвороб у диких м'ясоїдних тварин.
08 Вересня, 2024 р., 22:50
Сьогодні наша громада зібралася разом, щоб відзначити другий щорічний фестиваль "Білокриницький узвар". Особливим моментом стало об'єднання голови громади Тетяна Гончарук  разом з представниками кожного села біля традиційного варіння узвару. Цей символічний акт показав силу, єдність та міцність нашої громади, яка, зберігаючи традиції, рухається вперед.
06 Вересня, 2024 р., 17:00
Наша добровільна пожежна команда взяла участь у «Міжнародному форумі з розбудови добровільних пожежних команд в Україні, підвищення безпеки громад та створення стійкого механізму впровадження рішень», що відбувся 6 вересня та організований ГО "Асоціація добровільних пожежних команд України".
06 Вересня, 2024 р., 15:51
Вітаємо колектив Відділ "Центр надання адміністративних послуг"  Білокриницької сільської ради з нагоди Дня адміністратора ЦНАП! 🎉 Ваш професіоналізм, чуйність та привітне ставлення цінують не лише мешканці нашої громади, але й жителі сусідніх територіальних громад, які звертаються до вас для вирішення своїх питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь