Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
15 Січня, 2024 р., 17:13
Наразі Україна переживає складні часи у зв’язку із агресією з боку російської федерації, а деякі її міста виборюють своє право на існування. Звичайно, населення знаходиться у скрутному становищі і потребує соціального захисту та підтримки.
11 Січня, 2024 р., 17:21
За  інформацією Рівненського обласного центру з гідрометеорології, 11 січня, до кінця доби та вночі 12 січня очікується хуртовина, пориви північно - західного вітру 15 – 18 м/с, подекуди снігові замети. На дорогах збережеться ожеледиця (І рівень небезпечності,  жовтий).
11 Січня, 2024 р., 14:18
11 січня відбулася робоча зустріч представників Білокриницької, Бабинської, Корнинської та Бугринської територіальних громад, щодо початку підготовки договорів міжмуніципального співробітництва розвитку громад з питань соціальних та адміністартивних послуг.
10 Січня, 2024 р., 16:09
Постанова Білокриницької сільської територіальної виборчої комісії Рівненського району Рівненської області № 1 від 10.01.2024 року щодо питання призначення проміжних виборів депутата Білокриницької сільської ради в виборчому окрузі № 5
09 Січня, 2024 р., 16:57
Відповідно до статті 6 Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» з 1 січня 2024 року змінюється розмір адміністративного збору за реєстрацію місця проживання:
04 Січня, 2024 р., 14:22
В листопаді 2023 року за ініціативи сільського голови Тетяни ГОНЧАРУК Білокриницька сільська рада від Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні отримали портативний дефібрилятор, дана допомога була надана Фондом міжнародної солідарності Республіка Польща, у партнерстві з BGK (Bank Gospodarstwa Krajowego) – Польським Банком розвитку та завдяки фінансуванню Європейського Союзу.
27 Грудня, 2023 р., 11:22
 Днями у Білокриницькій громаді  Рівненської області відбулося друге засідання Робочої групи з питань доступності послуг об’єктів соціальної роботи, міжмуніципального співробітництва, підвищення рівня інклюзії.​
22 Грудня, 2023 р., 10:05
19.12.2023 року відбулася четверта зустріч робочої групи зі створення Стратегічного плану розвитку Білокриницької громади.
21 Грудня, 2023 р., 10:52
  Експертами Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» від HOVERLA / проєкт USAID в Україні  Микола Орлов, Марія Орлова презентували проєкт “Бюджетна партисипація від А до Я”, під час зустрічі з сільським головою та спеціалістами апарату Білокриницької сільської ради, увагу було зосереджено на питаннях підвищення стандартів та ефективності бюджетного процесу на місцевому рівні.
18 Грудня, 2023 р., 12:51
Шановні мешканці Білокриницької територіальної громади у Відділі "Центр надання адміністративних послуг" Білокриницької сільської ради ви можете отримати адміністративні послуги щодо надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку та витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь