Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Березня, 2024 р., 14:21
Український ветеранський фонд та Центр оборонних реформ спільно з Британським Королівським Інститутом оборонних та безпекових досліджень запрошує ветеранів та ветеранок до участі у навчальному курсі з розвідки з відкритих джерел.
27 Березня, 2024 р., 11:07
На Рівненщині партнерами проєкту є три організації - Центр ініціатив "Віадук", ЦЕНТР СУСПІЛЬНИХ ДІЙ "CIVITAS" та ГО ЗЕОН. Загалом програма охоплює чотири області - Рівненську, Волинську, Закарпатську та Одеську. Участь в проєкті беруть представники 10 громад партнерок програми «ГОВЕРЛА».
26 Березня, 2024 р., 10:16
Молодь Білокриницької громади, ця можливість для вас! Стартує набір у Школу Молодіжної ради в межах проєкту «Активна молодь — сильна громада», який реалізує ГО «Центр політичних студій» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
25 Березня, 2024 р., 14:31
Щодня соціальні робітники комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» долучаючи відстань в декілька кілометрів працюють та допомагають  підопічним у прибиранні, приготуванні їжі, самообслуговування, обробітку земельної ділянки. Тому хоч якоюсь мірою полегшити роботу робітників Релігійною громадою Християн Віри Євангельської п’ятидесятників в с. Біла Криниця на чолі керівника Чернюшок Олександра Григоровича  передано одноразові рукавички, дезінфікуючі засоби та дорослі памперси. Підтримка завжди має значний вплив на поліпшення умов життя та здоров’я людей, що потребують особливої турботи й підтримки, відчути, що вони не забуті Богом та нами – людьми. 
25 Березня, 2024 р., 12:18
25 березня 2024 року о 10:00, в приміщенні Білокриницької сільської ради, в межах проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», який реалізується ГО «Ендшпіль» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку HOVERLA / проєкт USAID в Україні, відбулося громадське обговорення Стратегії розвитку Білокриницької територіальної громади на період до 2027 року та Плану реалізації на 2024–2027 роки.
21 Березня, 2024 р., 18:02
Білокриницька громада вже другий рік працює в проєкті
19 Березня, 2024 р., 16:11
Одна з 12-ти з 5 областей України і одна із двох в області! Наша громада увійшла до числа переможців конкурсного відбору й стала учасницею проєкту «Виявлення можливостей використання спадщини для економічного розвитку малих громад». 
19 Березня, 2024 р., 15:40
Перший відокремлений підрозділ ДП «Документ», що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, був відкритий у Республіці Польща, у Варшаві, й почав працювати в липні 2022 року. Його роботу запровадили в межах експериментального проєкту щодо оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон українським громадянам, які виїхали з перших днів російської агресії й перебувають за межами України.
19 Березня, 2024 р., 14:45
19 березня, Білокриницький сільський голова Тетяна ГОНЧАРУК, Бабинський сільський голова Володимир БОЙКО, Корнинський сільський голова Роман ГОРБАТЮК-ВАСИЛЕЙКО та Бугринський сільський голова Сергій ПИЛИПЧУК підписали договір про співробітництво територіальних громад, за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», у сфері соціальних та адміністративних послуг у формі реалізації спільних проєктів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь