Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Кіберполіцією створено платформу «MRIYA»

Дата: 16.01.2023 17:57
Кількість переглядів: 188

Фото без описуMRIYA об’єднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.

Платформу «MRIYA», яка спрямована на протидію фейковим та проросійським ресурсам, а також протидії кремлівським медіа-пропагандистами, оскільки на даний час поширення правдивої інформації в мережі є критично-необхідним.

На сьогодні даний проект являється найбільшою спільнотою, яка успішно блокує та протидіє російській агресії в мережі «Інтернет».

Передусім, big idea з’явилась давно співпрацювати з підписниками, тоді розпочалась практика у блокуванні телеграм-каналів нарко-магазинів через бот, що давало значний ефект. Але 24.02.2022 - початок війни, дав зрозуміти важливість інформаційної підтримки наших військових, а також протидії кремлівським медіа-пропагандистам. Тому даний бот було переформатовано на опрацювання фейкових та проросійських ресурсів, котрі в подальшому “йдуть” на блокування.

Кіберполіція України, спільно з волонтерами та небайдужими громадянами перетворила проект «МРІЯ» у сильну ініціативу протидії російським окупантам в медіа-просторі. Найбільша сила нашої спільноти — це підписники, завдяки їм, ми успішно блокуємо та протидіємо російській агресії в Інтернеті.

❗️У проекті є офіційний сайт https://mriya.social/ та декілька окремих ініціати:

- StopRussiaChannel https://t.me/stoprussiachannel/ (основний телеграм-канал ,де здійснюються комунікація з підписниками, а також надання завдань для блокування);

- @stopdrugsbot https://t.me/stopdrugsbot/ (бот для збору нових посилань на ворожі ресурси, а також автоматизованої взаємодії з користувачами);

- Avanger_bot https://t.me/ukraine_avanger_bot/ (офіційний бот для збору інформації про ворожу техніку, колаборантів, мародерів та іншу оперативну інформацію);

- гра «Котячий драйв» для підняття морального духу громадян та допомога ЗСУ, інформування та залучення населення до співпраці в інформаційній протидії ворогу рф.

Тому, маючи у руках навіть інформаційну зброю і хоч невеличке вміння, можна знищити пропаганду рф.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь