Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Зустріч з представниками Рівненського регіонального офісу Проєкту USAID ГОВЕРЛА»

Дата: 05.09.2023 15:25
Кількість переглядів: 300

Фото без опису 04.10.2023 року відбувся робочий візит Рівненського регіонального офісу Проєкту USAID ГОВЕРЛА» до Білокриницької громади. Учасниками зустрічі  були голова Білокриницької сільської громади п. Тетяна Гончарук,  заступник сільського голови В’ячеслав Шкабара, секретар сільської ради Ірина Даюк та керівники структурних підрозділів Білокриницької сільської ради, комунальних підприємств тощо.

Під час зустрічі Руслана Стасюк, керівниця Рівненського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» розповіла про цілі проекту, про можливості участі в проекті для громад, які вигоди отримає Білокриницька громада протягом 2023-2024 роки.

Василь Курилас, фахівець з надання муніципальних послуг Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», повідомив, як ефективно розвивати в  громаді муніципальні/ соціальні послуги, які навчання будуть проводитися для партнерів Проекту.

Наталія Корень, фахівець з фінансів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» поінформувала про те, що в найближчим часом будуть проведені консультації зі створення бюджету на 2024 рік.

Юлія Колеснік, фахівець з питань нормативно-правового регулювання Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» повідомила про можливості консультування та супроводу громад-партнерок з юридичних питань. Також домовилися, що спеціалісти Проекту сприятимуть  в розробці, обговоренні та затвердженні Статуту громади.

З Наталією Головач, фахівцем із залучення громадськості Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», домовилися, що будуть проведені навчання як мотивувати та залучати громадськість (мешканців) до прийняття рішень, обговорення Стратегічного плану Білокриницької громади до 2030 року тощо.

Білокриницька громада щиро дякує за підтримку та партнерство Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Ваша підтримка в такий нелегкий час для нашої громади та України, допомагає нам ефективно працювати для людей і для Перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь