Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Онлайн-захід, проведений Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів»

Дата: 22.01.2024 14:51
Кількість переглядів: 63

19.01.2024 року Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» провела онлайн-захід, під час якого були презентовані напрацювання проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» в  Рівненській області», а саме підготовлені рекомендації для ОМС та НУО в  Рівненській області.

До заходу долучилися представники Білокриницької сільської ради та представники відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Білокриницької сільської ради.

  Під час заходу обговорили низку важливих питань, а також зазначили важливість залучення мешканців до процесів прийняття владних рішень в громаді та вираження бажання запровадити рекомендації на практиці, відповідно до презентованих даних.

  Акцентовано увагу на необхідності збільшувати залучення різних груп населення (в тому числі осіб з інвалідністю, жінок, ВПО) до процесів прийняття рішень. Обговорено необхідність проведенню навчання для ОМС та громадського сектору щодо способів та механізмів залучення, необхідності такого залучення та проведення правоосвітньої та роз’яснювальної роботи.

Подяка Всеукраїнській громадській організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» та Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Вираження наміру громади рухатися в бік залучення громадян шляхом виконання рекомендацій. За надану технічну допомогу дякуємо Раді адвокатів Одеської області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь