Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

У Білокриницькій громаді обговорили потреби молоді

Дата: 09.02.2024 12:50
Кількість переглядів: 124

Новий проєкт для молодіжних працівників та працівниць «ІМПУЛЬС» презентували в Білій Криниці. Проект реалізує ГО «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

 На Рівненщині партнерами проєкту є три організації - ГО «Центр громадських ініціатив «Віадук», ГО «Центр суспільних дій CIVITAS» та ГО ЗЕОН. В межах проєкту ментори та тренери охоплять 10 громад в Рівненській  області, в рамках роботи будуть проведені дослідження, базовий та спеціалізовані тренінги програми «Молодіжний працівник», а також адвокація молодіжної роботи у громадах.

Тренерка програми «Молодіжний працівник» Оксана Вільчинська розповіла чому важливо підвищувати професійний рівень фахівців, які  працюють з молоддю, адже молодь це актив громади та її майбутнє.

Голова громади Тетяна Гончарук переконана – співпраця та робота в межах проєкту стимулюватиме молодь громади до більш активної роботи, адже вони також потребують нових знань та підтримки з боку дорослих професіоналів.

На першій зустрічі учасники під керівництвом менторів визначили молодіжні потреби та запити у громаді у форматі фокус групи. Проєкт «Імпульс» дає початок ще більш ґрунтовній роботі з місцевою активною молоддю, що допоможе молодим лідерам якісніше інтегруватись у функціонування громади «з середини», реалізовувати свої ідеї та ініціативи для її розвитку.

Зокрема вже за тиждень у Рівному відбудеться трьохденний навчальний базовий тренінг для молодіжних працівників, до участі запрошують міні команди з громад партнерок проєкту.

 

Проєкт «ІМПУЛЬС» реалізовує громадська організація «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Фото без опису

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь