Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Книги для Центральної публічної бібліотеки

Дата: 11.03.2024 12:41
Кількість переглядів: 49

Фундація імені князів-благодійників Острозьких передала підбірку видань Центральній публічній бібліотеці Білокриницької сільської ради.

Представники бібліотеки висловили переконання, що українські та перекладені з іноземних мов видання є дуже захопливими та корисними. Вони вважають, що ці книги знайдуть своїх читачів, перш за все серед волонтерів і громадських активістів, і будуть користуватися популярністю.

Директор КЗ «Центральна публічна бібліотека» Білокриницької сільської ради Яна Гоч висловила вдячність Фундації Острозьких за цю цінну підтримку та обіцяла використовувати ці видання максимально ефективно для розвитку знань та навичок, а також для сприяння розвитку своєї громади.

Нагадаємо. В кінці минулого року київські видавництва Анетти Антоненко та "Нора друк" передали безкоштовно велику кількість книг Фундації імені князів-благодійників Острозьких. Цей благодійний внесок дозволив зробити подарунки книгами для бібліотек рівненських вишів, коледжам у районних центрах області та публічно-шкільним і публічним бібліотекам міст і сіл Рівненщини.

Дякуємо Анетті Антоненко й Елеонорі Сімоновій за книги їх видавництв, які збагачують громади Рівненщини, студентівучнів і викладачів.

Надалі Фундація Острозьких робитиме подарунки книгами для бібліотек Рівненщини книгами, отриманими від українських й іноземних видавництв і додаватиме у комплект свої видання з розвитку громад.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь