Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Білокриницька громада підписала Меморандум про співпрацю в межах реалізації проєкту “Активна молодь - сильна громада”

Дата: 13.03.2024 14:24
Кількість переглядів: 99

Меморандум про співробітництво підписали 12 березня голова Білокриницької громади Тетяна ГОНЧАРУК і громадська організація “Центр політичних студій” (ЦПС). Документ затверджено в межах реалізації проєкту “Активна молодь - сильна громада”, що впроваджується ЦПС за підтримки Проєкту  USAID “ГОВЕРЛА”.

У сільській раді відбулася презентація-знайомство керівників Проєкту, на яку були запрошені молодіжні активісти та лідери учнівського самоврядування громади для ознайомлення та обговорення участі в заходах проєкту.

Директор ГО "Центр політичних студій" Віталій СВІТЛИК зауважив, що цей проект є важливим кроком у спільній діяльності між молодіжною спільнотою та місцевим самоврядуванням. Метою проєкту є створення активних та впливових молодіжних рад у 30 громадах-партнерках, зокрема в Білокриницькій, підвищення рівня практичних знань і навичок членів цих молодіжних рад для ефективної і впливової участі у місцевих справах та процесах прийняття рішень.

Марія ОРЛОВА, яка є менторкою проекту "Активна молодь – сильна громада" у Білокриницькій територіальній громаді, зазначила, що нас чекає багато корисних практик. Вона впевнена, що ці ініціативи допоможуть організувати найактивніших молодих людей та зробити їх ефективною силою в громаді. Цей поштовх стане важливим кроком до нових змін у нашій громаді.

Проєкт триватиме до кінця 2024 року.

У межах проєкту передбачено проведення "Школи Молодіжної ради" та інших нетворкінгових активностей, робота з експертами та фінальний форум, де всі зможуть поділитися своїми успіхами та досягненнями. Громадам-партнеркам проєкту буде надано техніку та обладнання для діяльності Молодіжної ради.

Білокриницька сільська рада планує надавати підтримку активній молоді у реалізації їхніх ініціатив та спільно працювати над якісним розвитком молодіжного середовища в громаді.

Нагадаємо, що Білокриницька громада бере участь у проєкті “Активна молодь - сильна громада” з березня цього року. Учасницями проєкту також є Локачинська, Литовезька, Боратинська, Шацька, Любешівська, Зимнівська, Ратнівська, Вишнівська, Нововолинська, Доросинівська громади з Волині; Березнівська, Клесівська, Білокриницька, Рокитнівська, Бабинська, Радивилівська, Козинська, Костопільська, Здовбицька, Сарненська громади з Рівненщини; Саф'янівська, Арцизька, Кодимська, Нерубайська, Доброславська, Красносільська, Білгород-Дністровська, Визирська, Болградська, Розквітівська громади з Одещини.


Ця публікація створена ГО «Центр політичних студій» в рамках проєкту «Активна молодь – сильна громада» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь