Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Підписано договір про співробітництво між Білокриницькою, Бабинською, Корнинською та Бугринською територіальними громадами.

Дата: 19.03.2024 14:45
Кількість переглядів: 60

19 березня, Білокриницький сільський голова Тетяна ГОНЧАРУК, Бабинський сільський голова Володимир БОЙКО, Корнинський сільський голова Роман ГОРБАТЮК-ВАСИЛЕЙКО та Бугринський сільський голова Сергій ПИЛИПЧУК підписали договір про співробітництво територіальних громад, за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», у сфері соціальних та адміністративних послуг у формі реалізації спільних проєктів.

Основна мета співробітництва –  це вирішення питань місцевого значення через реалізацію спільних проєктів:

  • «Автомобіль для спеціального перевезення (соціальне таксі) для чотирьох громад (Білокриницької, Бабинської, Корнинської та Бугринської)
  • «Удосконалення системи надання адміністративних послуг з оформлення та видачі паспортих документів у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Білокриницької сільської ради Рівненського району Рівненської області.

Далі цей договір про співробітництво має зареєструвати Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, що дасть поштовх для старту роботи.

Громади зобов’язалися будувати свої взаємовідносини на принципах законності, добровільності, рівноправності, прозорості та відкритості, взаємної вигоди та відповідальності за результати співробітництва.

Ця форма співпраці дозволяє надавати якісні послуги мешканцям громад та раціонально використовувати фінансові ресурси місцевих бюджетів.

Білокриницька сільська рада щиро вдячна спеціалістам Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», а саме Руслані СТАСЮК, Василю КУРИЛАСУ ТА Юлії КОЛЕСНІК за юридичний супровід у питанні щодо розробки проектів договорів про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь