Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Ще одна чудова новина! Білокриницька громада увійшла до числа 12 переможців нового проєкту від HOVERLA / проєкту USAID в Україні.

Дата: 19.03.2024 16:11
Кількість переглядів: 140

Одна з 12-ти з 5 областей України і одна із двох в області! Наша громада увійшла до числа переможців конкурсного відбору й стала учасницею проєкту «Виявлення можливостей використання спадщини для економічного розвитку малих громад». 

В четвер, 14 березня відбулася вступна онлайн-зустріч із представниками Агентства з розвитку приватної ініціативи та HOVERLA / проєкт USAID в Україні, під час якої ми презентували нашу громаду та обговорили подальшу співпрацю.

У рамках проєкту ми отримаємо ефективні інструменти для економічного розвитку. Також  проведемо інвентаризацію об'єктів матеріальної, нематеріальної та природно-заповідної спадщини Білокриницької громади та оцінимо її економічний потенціал.

В рамках проєкту представники громади візьмуть участь у навчальних майстернях-практикумах на тему реалізації якірних проєктів розвитку та створення туристичних продуктів.

На фініші з числа 12 громад буде обрано лише 3, які отримають підтримку у створені планів ( місцевих цільових програм) інтерпретації культурної та природної спадщини з практичними рекомендаціями щодо розвитку туристичних продуктів.

Структурні підрозділи сільської ради розпочали роботу зі збору необхідної інформації та  підготовки документів, необхідних для проведення експрес-оцінки економічного потенціалу спадщини громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь