Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Ще одна чудова новина! Білокриницька громада увійшла до числа 12 переможців нового проєкту від HOVERLA / проєкту USAID в Україні.

Дата: 19.03.2024 16:11
Кількість переглядів: 87

Одна з 12-ти з 5 областей України і одна із двох в області! Наша громада увійшла до числа переможців конкурсного відбору й стала учасницею проєкту «Виявлення можливостей використання спадщини для економічного розвитку малих громад». 

В четвер, 14 березня відбулася вступна онлайн-зустріч із представниками Агентства з розвитку приватної ініціативи та HOVERLA / проєкт USAID в Україні, під час якої ми презентували нашу громаду та обговорили подальшу співпрацю.

У рамках проєкту ми отримаємо ефективні інструменти для економічного розвитку. Також  проведемо інвентаризацію об'єктів матеріальної, нематеріальної та природно-заповідної спадщини Білокриницької громади та оцінимо її економічний потенціал.

В рамках проєкту представники громади візьмуть участь у навчальних майстернях-практикумах на тему реалізації якірних проєктів розвитку та створення туристичних продуктів.

На фініші з числа 12 громад буде обрано лише 3, які отримають підтримку у створені планів ( місцевих цільових програм) інтерпретації культурної та природної спадщини з практичними рекомендаціями щодо розвитку туристичних продуктів.

Структурні підрозділи сільської ради розпочали роботу зі збору необхідної інформації та  підготовки документів, необхідних для проведення експрес-оцінки економічного потенціалу спадщини громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь