Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Відбулося громадське обговорення Стратегії розвитку Білокриницької громади на період до 2027 року.

Дата: 25.03.2024 12:18
Кількість переглядів: 110

25 березня 2024 року о 10:00, в приміщенні Білокриницької сільської ради, в межах проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», який реалізується ГО «Ендшпіль» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку HOVERLA / проєкт USAID в Україні, відбулося громадське обговорення Стратегії розвитку Білокриницької територіальної громади на період до 2027 року та Плану реалізації на 2024–2027 роки.

Учасниками громадського обговорення були члени робочої групи з розробки Стратегії розвитку, представники різних структурних підрозділів сільської ради, депутати та місцеві мешканці. Тарас Рашкевич , консультант ГО «ЕНДШПІЛЬ» в рамках проекту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», презентував Стратегію розвитку Білокриницької територіальної громади до 2027 року.

План розвитку на чотири роки - це важлива стратегічна ініціатива, яка визначає мету і шляхи досягнення успіху для громади. Завдяки такому плануванню громада може ефективно використовувати ресурси і досягати своїх цілей у всіх сферах діяльності.

Однією з головних переваг стратегічного планування є те, що громада чітко розуміє, куди йде і яким чином досягне своїх цілей.

Під час громадського обговорення було детально проаналізовано 52 технічних завдання до реалізації Стратегії розвитку Білокриницької ТГ та прийнято рішення схвалити проєкт Стратегії розвитку Білокриницької територіальної громади на період до 2027 року.

Нагадуємо, громадськість ще має додаткову можливість подати пропозиції до «Стратегії розвитку Білокриницької територіальної громади на період до 2027 року» в термін до 17.04.2024 року.

Після доопрацювання Стратегії розвитку Білокриницької територіальної громади на період до 2027 року, її буде винесено на розгляд сесії Білокриницької сільської ради.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь