Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Реалізовується проєкт для молодіжних працівників та працівниць "ІМПУЛЬС"

Дата: 27.03.2024 11:07
Кількість переглядів: 116

На Рівненщині партнерами проєкту є три організації - Центр ініціатив "Віадук"ЦЕНТР СУСПІЛЬНИХ ДІЙ "CIVITAS" та ГО ЗЕОН. Загалом програма охоплює чотири області - Рівненську, Волинську, Закарпатську та Одеську. Участь в проєкті беруть представники 10 громад партнерок програми «ГОВЕРЛА».

Партнерські організації вже встановили потреби та запити молоді в громаді, співпрацюючи з представниками органів місцевого самоврядування та самою молоддю. Ментор, який супроводжуватиме проєкт, Микола Мокрик, 21 березня провів другу зустріч для виявлення існуючих проблем у впровадженні молодіжної роботи та планування подальших кроків.

Проєкт "ІМПУЛЬС" відкрив нові можливості для співпраці з активною молоддю на місцевому рівні. Це допоможе молодим лідерам більш якісно інтегруватись у життя громади, реалізовувати свої ідеї та ініціативи для її розвитку прямо "зсередини".

Попереду на учасників проєкту чекають захопливі зміни у розбудові молодіжної політики на місцевому рівні. 


Проєкт «ІМПУЛЬС» реалізовує громадська організація «Асоціація Молодіжних працівників України - АМПУ» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID - US Agency for International Development) та щирій підтримці американського народу через HOVERLA / проєкт USAID в Україні. Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь