Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Реінтеграція ветеранів: Білокриницька сільська рада долучилася до навчально-інформаційного заходу в Звягелі

Дата: 24.05.2024 09:18
Кількість переглядів: 59

Представник Білокриницької сільської ради взяла участь у навчально-інформаційному заході, який відбувся 21-22 травня у Звягельській міській територіальній громаді на Житомирщині в межах проєкту «Реінтеграція ветеранів: від дієвих рішень для громад – до ефективної національної політики».

Захід був організований Всеукраїнською асоціацією громад у партнерстві з ГО "Простір Можливостей" за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

Понад 30 фахівців органів місцевого самоврядування з Житомирщини, Рівненщини (включно з Білокриницькою сільською радою), Волині та Хмельниччини дізналися про інструменти підтримки ветеранів, ветеранок та їхніх сімей, підходи до реалізації місцевої ветеранської політики, а також напрацювали місцеві стратегії та програми з урахуванням ветеранського компонента.

Керівниця проєктів ГО «Простір можливостей» і екс-міністерка у справах ветеранів (2019-2020 рр.) Оксана Коляда розповіла про нові можливості для реінтеграції та реабілітації ветеранів. Разом з представниками Мінветеранів і громадськими експертами були обговорені конкретні заходи для успішної інтеграції ветеранів у цивільне життя, обмін досвідом в роботі з ветеранами та успішні кейси.

Цей захід став важливою платформою для обміну знаннями та напрацювання дієвих рішень для підтримки наших захисників та їхніх сімей. Дякуємо організаторам та всім учасникам за плідну співпрацю!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь