Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

З Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2024 07:06
Кількість переглядів: 43

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Це свято нагадує нам про найважливіше – про наших дітей, їх щастя та майбутнє. Діти – наше продовження, наші надії та сподівання.

В честь свята, наша Служба у справах дітей Білокриницької сільської ради, відвідала дітей, батьки яких загинули або зникли безвісти під час виконання обов’язків військової служби, завдань, пов'язаних із захистом Батьківщини, а також дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Ми привітали їх зі святом та вручили солодкі подарунки, придбані за кошти бюджету Білокриницької сільської ради.

Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави! Ми бажаємо, щоб скоріше настала перемога і ви жили лише під мирним небом! Дорогі батьки, опікуни, піклувальники, дякуємо вам за сімейне виховання, турботу та батьківську любов. Дякуємо усім, хто допомагає дітям у важкі часи війни!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь