Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Добрі справи робляться тихо, а ми говоримо про них, щоб надихнути на добро!

Дата: 05.06.2024 10:25
Кількість переглядів: 79

Наша команда невтомно працює задля того, щоб діти зростали в спокої та гармонії. Що може бути кращим за літній сонячний день? Звичайно, це сонячні, щасливі посмішки наших дітей!

Сьогоднішній день був насичений емоціями та позитивом! Щирі посмішки дітей – найцінніша нагорода. Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Вони – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.

Саме тому ми запросили усіх діток, які найбільше потребують нашої підтримки – діток-сиріт та діток, позбавлених батьківського піклування, і всі разом завітали з привітаннями та подарунками до Дитячого будинку сімейного типу. Батьки-вихователі подарували родинне тепло 9 діткам. Ці будинки часто називають домами доброти, бо поруч люди, котрі взяли на себе відповідальність батьківства, дарують дітям тепло, турботу, підтримку й тепло домашнього вогнища. Вони відкривають дітям світ доброти, даруючи їм майбутнє, і своє серце дітям, обділеним любов’ю рідних батьків. Їхнє дитинство сьогодні сповнене радістю, у них є велика дружня родина.

На святі ми дбали про кожну дрібничку, щоб цей день залишився незабутнім для них. В перервах між розвагами діти насолоджувалися піцою, картоплею фрі та смаколиками, які приготували для нас батьки-вихователі, а ми раділи кожній посмішці на їхніх обличчях.

Сьогоднішній день був просто неймовірним! Такі події дарують більше, ніж можна уявити. Вони зближують нас, надихають на нові досягнення та наповнюють щастям. Ми вдячні кожному, хто долучився до цього чудового дня та допоміг зробити його таким. Такі справи по-справжньому приносять задоволення та заряджають позитивом! Дякую за постійну підтримку нашим благодійникам за організаційні моменти!

Дякуючи спільній роботі, ми подарували нашим дітям щасливі моменти, які, сподіваюся, їм запам'ятаються на дуже довго! Наші діти – це наше все. Після відвідин наших гостей оченята маленьких діток заблищали радістю, а серце зігрілося спокоєм, натхненням та підтримкою.

Такі заходи важливі для соціально-психологічної підтримки дітей вразливих категорій. Вони відкривають безмежний світ дитини, який завжди привітний до нових активностей!

Дякуємо всім, хто був з нами!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь