Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Наша добровільна пожежна команда взяла участь у «Міжнародному форумі з розбудови добровільних пожежних команд в Україні, підвищення безпеки громад та створення стійкого механізму впровадження рішень»

Дата: 06.09.2024 17:00
Кількість переглядів: 52

Наша добровільна пожежна команда взяла участь у «Міжнародному форумі з розбудови добровільних пожежних команд в Україні, підвищення безпеки громад та створення стійкого механізму впровадження рішень», що відбувся 6 вересня та організований ГО "Асоціація добровільних пожежних команд України".

Форум зібрав фахівців з України, Польщі та Естонії, представників державних органів, недержавних організацій, ветеранських об'єднань, територіальних громад та місцевого бізнесу для обговорення важливих питань щодо розвитку та підтримки добровільних пожежних команд.

Особлива увага приділялась ефективності діяльності добровільних підрозділів та їх ролі у підвищенні безпеки громад. Також обговорювалися шляхи використання цих команд як платформи для соціалізації ветеранів та учасників бойових дій.

Ми вдячні за можливість бути частиною такого важливого заходу та привнести свій досвід у загальну справу розвитку пожежної безпеки. Пишаємося нашими партнерами і тими, хто працює задля безпеки громад!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь