Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Рубцов Ігор Васильович (30.10.1972 - 06.05.2023) с. Городище

Дата: 12.05.2023 11:21
Кількість переглядів: 17

 

Рубцов Ігор Васильович

 

Фото без опису

Ігор народився 30 жовтня 1972 року в селі Хор, розташованому в Хабаровському краї, росія. Раннє дитинство Ігоря минуло в рідному селі, однак доля привела його родину на Миколаївщину. У віці 10-12 років Ігор переживає складний етап у своєму житті – розлучення батьків. Його мати з дітьми, молодшим братом Євгеном та сестрою Надією, переїжджає до рідного села Вербівка, що в Дубровицькому районі, де Ігор і закінчив місцеву школу.

Після закінчення школи Ігор вступив до Висоцького училища, де здобув професію тракториста. Згодом, як і багато молодих хлопців того часу, Ігор проходить строкову службу в армії, де відслужив два роки. Після демобілізації повертається до села, де починає будувати своє життя.

У 1994 році Ігор одружився, і молода родина переїжджає до Харківської області, звідки була родом його дружина. Ігор починає працювати в навчальному центрі Міністерства надзвичайних ситуацій (МНС), де поступово здобуває звання прапорщика і стає старшиною роти. У 1998 році він отримує переведення по службі в село Городище, куди переїжджає разом із родиною. Спочатку вони орендують квартиру, але вже в 2000 році отримують власне житло в цьому ж селі, завдяки його службі.

Ігор завжди був людиною, яка не могла сидіти без діла. Він постійно шукав підробіток і працював різноробочим на будівництвах, прагнучи забезпечити свою родину і створити для неї найкращі умови.

З 2016 по 2018 роки Ігор брав участь в антитерористичній операції (АТО), захищаючи свою країну на сході України. В березні 2022 року, на початку повномасштабного вторгнення росії, Ігор знову був мобілізований до лав Збройних Сил України. Спочатку служив у 68-й єгерській бригаді, а пізніше став сержантом резерву 44-ї запасної роти, мав позивний «Шрам».

6 травня 2023 року Ігор героїчно загинув поблизу населеного пункту Пречистівка в Донецькій області, виконуючи свій обов'язок перед Батьківщиною. Його пам'ять вічно житиме в серцях тих, хто знав його як мужнього захисника і справжнього патріота.

Ігор Рубцов був похований на кладовищі «Нове» в місті Рівне. Від першого шлюбу в Ігоря залишилось двоє синів – Артем та Павло, які завжди пам'ятатимуть свого батька як героя.

Нагороди: У 2023 році Ігорю було присвоєно звання почесного громадянина міста Рівне.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь