Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Березня, 2022 р., 19:21
Шановні пенсіонери та отримувачі соціальних виплат!
16 Лютого, 2022 р., 14:45
Цей день в історії! День ЄДНАННЯ!
15 Лютого, 2022 р., 15:05
Одним із важливих напрямів діяльності Фонду соціального страхування України є лікування застрахованих осіб у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів.           З 01 січня 2018 року набрав чинності новий Порядок відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування та/або реабілітаційної допомоги застрахованим особам та членам їх сімей після перенесених захворювань і травм у відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, затверджений постановою правління Фонду соціального страхування від 13 липня 2017 року № 39 (далі – Порядок № 39), яким передбачено адресне безкоштовне забезпечення реабілітацією, яке дає право самостійного вибору застрахованою особою санаторно-курортного закладу.
10 Лютого, 2022 р., 15:55
      У зв’язку з розробленням містобудівної документації села Рисв’янка, відповідно до Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про стратегічну екологічну оцінку», виконавчий комітет Білокриницької сільської ради оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту, а саме: «Генеральний план з розробкою плану зонування території села Рисв’янка Рівненського району Рівненської області»
10 Лютого, 2022 р., 15:38
      У зв’язку з розробленням містобудівної документації села Дуби, відповідно до Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про стратегічну екологічну оцінку», виконавчий комітет Білокриницької сільської ради оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту, а саме: «Генеральний план з розробкою плану зонування території села Дуби Рівненського району Рівненської області»
10 Лютого, 2022 р., 15:29
         У зв’язку з розробленням містобудівної документації села Шубків, відповідно до Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про стратегічну екологічну оцінку», виконавчий комітет Білокриницької сільської ради оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту, а саме: «Генеральний план з розробкою плану зонування території села Шубків Рівненського району Рівненської області»
10 Лютого, 2022 р., 15:18
            У зв’язку з розробленням містобудівної документації села Гориньград Перший, відповідно до Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про стратегічну екологічну оцінку», виконавчий комітет Білокриницької сільської ради оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту, а саме: «Генеральний план з розробкою плану зонування території села Гориньград Перший Рівненського району Рівненської області»
10 Лютого, 2022 р., 14:30
У зв’язку з розробленням містобудівної документації села Гориньград Другий, відповідно до Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про стратегічну екологічну оцінку», виконавчий комітет Білокриницької сільської ради оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту, а саме: «Генеральний план з розробкою плану зонування території села Гориньград Другий Рівненського району Рівненської області»
25 Січня, 2022 р., 10:56
Увага! Корисна інформація! 26 січня 2022 року у приміщенні Білокриницької сільської ради Рівненського району працівниками Рівненського бюро правової допомоги Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги буде проведено правопросвітницький захід на тему: «Порядок розірвання договору оренди земельної ділянки» в рамках реалізації проекту «Програма прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» та організована мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги. Мобільний пункт консультування працюватиме з 11 до 13 години за адресою: с.Біла Криниця вул.Рівненська 94, в приміщенні сільської ради. В рамках роботи пункту консультування можна отримати наступні послуги: ? Надання правової інформації, консультацій та роз’яснень з правових питань ? Допомогу у складанні заяв, скарг та інших документів правового характеру ? Забезпечення доступу особи до вторинної правової допомоги

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь