Білокриницька
територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Листопада, 2021 р., 12:05
            Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
11 Листопада, 2021 р., 11:10
Білокриницька територіальна громада долучається до здійснення мрії важкохворої дитини, яка мріє потрапити до Книги Рекордів Гіннеса. Ось лист, який ми отримали від Горохівської міської ТГ Волинської області. Ось цей лист: «Звертаємося до Вас від імені важкохворої дитини, що страждає на рак. Її мрією є потрапити в Книгу Рекордів Гіннеса з найдовшим ланцюжком листів, який буде безперервно передаватися з одного місця в інше.
04 Листопада, 2021 р., 15:56
Сьогодні розпочав свою роботу Всеукраїнський форум “Україна 30. Безпечна громада”, в якому бере участь  голова Білокриницької громади Тетяна Гончарук. Даний форум відбувається за ініціативи Міністерства внутрішніх справ України, в рамках Всеукраїнського форуму «Україна 30», що відбувається під патронатом Президента України.
01 Листопада, 2021 р., 16:42
Всією Україною прокотилася акція «Зелена країна» 30 жовтня 2021 року і наша Білокриницька громада на чолі з сільським головою Тетяною Гончарук висадила дубово-кленову алею. Приємно, що ми теж мали можливість долучитись до міжнародної ініціативи Greening of the Planet.
22 Жовтня, 2021 р., 15:49
Сільська голова Білокрницької громади Тетяна Гончарук, не зупиняється в можливостях розвитку своєї громади, не зупиняється в пошуках нових та цікавих ідей, які можна впровадити в своїй громаді. Так і цього разу 21-22 жовтня наша сільська голова на запрошення Асоціації ОТРГ Рівненщини у складі офіційної делегації відвідали Спепанську і Рокитнівську ТГ. В роботі осінньої зустрічі були обговорені проблеми і перспективи наповнення бюджетів територіальних громад. Своїм досвідом наповнення бюджетів ділилися голови Рокитнівської, Великоомелянської, Корецької та Острожецької ТГ. Під час дискусії обговорювали особливості бюджету на 2022 рік. Лише в таких зустрічах можна дізнатися про досвід громад-сусідів, громад-партнерів , а також поділитися досвідом який є в нашій громаді.    
20 Жовтня, 2021 р., 17:18
20.10.2021 року Білокриницький Центр безпеки відвідали дуже важливі гості, майбутні пожежники і поліцейські, лікарі і вчителі, а можливо і відомі та впливові політики в майбутньому… учні 7 класу Білокриницького ліцею. Під час екскурсії, яку провели Ірина Даюк, секретар Білокриницької сільської ради та Тетяна Гончарук, сільській голова. Діти активно відповідали на запитання про поводження з газовими та електричними побутовими приладами, щоб уникнути пожежі та інших небезпечних випадків. В спеціальній тренажерній кімнаті учні мали можливість подивитися експонати,  які стали причинами пожежі в будинках. Найбільше всім сподобалося випробувати себе в ролі пожежника і посидіти в пожежній машині та приміряти каски..
24 Вересня, 2021 р., 09:25
Ви всі знаєте, що 23.09.2021 року сталася смертельна автотроща в с. Біла Криниця на трасі Київ-Чоп. Давайте будемо обережними! Уважно переходити дорогу! Розповідати дітям про безпечне поведення на дорозі. Бо тільки від нас залежить наше життя, здоров'я і безпека.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь